Taloyhtiönne moderni ja luotettava kumppani

 

Saammeko esittäytyä?

Isännöinti Nurminen Oy on perustettu vuonna 2018. Toimistomme sijaitsee Hämeenlinnassa ja päätoimialueemme on Kanta-Häme.  Meille on ensisijaisen tärkeää, että asiakkaamme saavat meiltä luotettavaa, asiantuntevaa ja ripeää palvelua. Isännöinti Nurmisella on pitkä kokemus kiinteistö- ja taloushallinnon alalta. Teemme sen minkä lupaamme, viivyttelemättä ja huolellisesti. Hoidamme kaikki isännöintisopimuksen mukaiset tehtävät sovitussa aikataulussa. Toimimme asiakkaidemme edun mukaisesti avoimesti ja läpinäkyvästi. Vahva taloushallinnon osaamisemme takaa sen, että taloyhtiön raha asiat ovat tarkassa ja tehokkaassa hoidossa ja säästävät osakkaiden kuluja. Saat meihin nopeasti yhteyden pienissä ja suurissa kysymyksissä. Isännöinti Nurmisen kokeneita konkareita eivät säikäytä mitkään taloyhtiöiden ongelmat. Ongelmatilanteissa saat meistä kylmäpäisen ja tehokkaan kumppanin, joka laittaa yhtiönne asiat kuntoon.

Nykyaikaiset järjestelmät helpottavat asiointia

Haluamme, että asiointi kanssamme on sujuvaa ja mutkatonta. Meillä on käytössä modernit sähköiset järjestelmät, joten meiltä saa tarvittaessa isännöintipalvelut ympäri Suomen. Sähköiset järjestelmät helpottavat tiedon kulkua ja vuorovaikutusta sekä lisäävät avoimuutta.

Tyytyväiset asiakkaat ja hyvinvoivat taloyhtiöt

Asiakkaanamme saat henkilökohtaista palvelua sekä roppakaupalla neuvoja ja vinkkejä. Isännöinti Nurmisen luotettavat isännöitsijät tukevat arjessa ja auttavat katsomaan tulevaisuuteen. Tutustu asiakkaidemme kertomiin kokemuksiin yhteistyöstä Isännöinti Nurmisen kanssa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Valitse nykyaikainen, luotettava ja tavoitettava ammatti-isännöitsijä, joka palvelee taloyhtiönne etua. Pyydä tarjous isännöinnistä ja voit luottaa siihen, että kotisi tai sijoitusasuntosi talous sekä hallinto ovat osaavissa käsissä.